середу, 12 квітня 2023 р.

Terra інклюзія – простір любові

Зустрічі у дружньому колі «Terra інклюзія – простір любові» відбулись сьогодні на різних платформах бібліотеки для студентів третього курсу, спеціалізації «Дошкільна освіта» Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Вони стали учасниками заняття з елементами тренінгу на території вільного спілкування «+Kids+Teen+Профі», відвідали соціальну кімнату «Читай, грай, нове пізнавай» з цікавими інклюзивними інсталяціями, долучились до Інформ-екскурсу «Інклюзія в сучасному світі». 

Бібліотекарі познайомили студенток із серією книжок «Живи та вчись», де висвітлені погляди дітей, які страждають через різні фізіологічні проблеми, а також недостатню впевненість у собі. Кожна книга описує певну реальну ситуацію, в якій опиняється дитина, навчає не боятися труднощів і викликів долі. 

Присутні дізналися про долю людей, які змогли, подолати проблему, досягти успіху в житті, навіть стати знаменитими. Серед них наші земляки: Леся Україна, Євген Концевич, Олексій Макаренко, Сергій Танадайчук.

Студентки підготували власні міні-презентацій книжок серії «Виховання казкою». Ці яскраві оповіді навчають турбуватися про близьких, бути чуйними й уважними, сприяють гармонійному розвиткові дитини.



















Немає коментарів :

Дописати коментар