середа, 5 липня 2023 р.

Арт-коло «Відкрий своє серце і світ посміхнеться»



Бібліотекарі разом із волонтерами «Команди сильних» Всеукраїнського фонду «Соціальна адаптація незахищених верств населення» зустрілися з членами Житомирської міської дитячої громадської організації «Все робимо самі». Зустріч розпочалась релакс-малюванням «Філіжанка бажань» за авторською методикою художниці-ілюстраторки Тетяни Данилевич, завідувачки відділу соціокультурної діяльності та естетичного виховання дітей бібліотеки. Серед малюнків обрали ті, що були створені з родзинкою. І представники творчої групи, до складу якої увійшли партнери бібліотеки, написали на них свої побажання. 

Тепло зустріли гості бібліотеки Віктора Мельниченка, провідного бібліотекаря відділу маркетингу та зв’язків з громадкістю, журналіста, автора співаної поезії. Познайомити присутніх зі своєю творчістю Віктору допомогла мультимедійна презентація, створена бібліотекарем Тетяною Вакуліч. Разом слухали пісні молодого талановитого земляка у виконанні відомих українських артистів. 

Тетяна Данилевич і Віктор Мельниченко запросили гостей долучитися до майбутнього соціального пілотного проєкту «Заряджені позитивом». 

У костюмах казкових героїв бібліотекарі-аніматори влаштували для гостей цікаве дійство «Будьмо як діти! Нумо гратися!». В цьому їм допомагали м’які іграшки. 

З дитячою безпосередністю чекали присутні результатів таємного розіграшу великого короба з продуктами харчування від волонтерів «Команди сильних» Всеукраїнського фонду «Соціальна адаптація незахищених верств населення». Присутні написали ім’я людини, яка, на їхню думку, серед них потребує найбільшої допомоги. Вкотре переконуємося, наскільки добрі серця і теплі посмішки у людей з Житомирської міської дитячої громадської організації «Все робимо самі».





























Немає коментарів :

Дописати коментар