середу, 5 липня 2023 р.

Команда літнього «Teen Сlub» діє

 


Веселий гурт літньої команди «Teen Сlub» з самого ранку завітав сьогодні до бібліотеки. Серед дітей було багато тих, хто став учасником бібліотечного табору вперше.

Ранок веселих, розумних і кмітливих розпочався з диліжансу чемності «Привіт, весь світ!», який розпочався з привітання бібліотекарями «зіркової команди», засвоєння правил поводження у таборі та опитування «Що цікаво, що ні?». Під час book-ланчу «Меню для книгоїда» бібліотекарі дізналися більше про уподобання дітей. 

Читайлики відвідали творчу майстерню, де створили для батьків картину з повітряного пластиліну «Для  вас, мої рідні», обирали книжки для читання в інсталяційній зоні «Гукни книгу», грали в інтерактивні ігри.

Діти відвідали і Дім української культури – центр духовності міста, де проводяться різноманітні концерти, виставки, де панує атмосфера старовинного українського будинку 18-19 століття. 

Діти познайомились з творчими роботами художниці Світлани Грамм, представленими на виставці «Сакральні символи України. Мотанка». Дізнались багато цікавого про ляльку мотанку – прадавній сакральний оберіг, символ жіночої мудрості народу України.

















Немає коментарів :

Дописати коментар