середа, 30 серпня 2023 р.

Захищати найдорожче або найдорожчих – найскладніше завдання у світі

 Переглядаючи «Мій сміливий календар», зустріли таку думку: «Захищати найдорожче або найдорожчих – найскладніше завдання у світі. Нехай на нього завжди будуть сили!».

Збираючись на гостини до освітнього центру «Школа супергероїв» при КП «Дитяча лікарня ім. В. Й. Башека» Житомирської міської ради бібліотекарі зібрали патріотичну валізу книжок. 

В онлайн-кінозалі «Шлях українського воїна» згадали про українських воїнів, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України під Іловайськом.

Бібліотекарі познайомили читайликів з книжкою Зоряни Живки «Пес Патрон», яка є своєрідною автобіографією пса – улюбленця дітей та дорослих, талісмана Державної служби України з надзвичайних ситуацій, єдиного у світі пса доброї волі дитячого фонду ЮНІСЕФ, володаря медалі «За віддану службу», який допомагає саперам знешкоджувати ворожі вибухові пристрої.

На згадку про зустріч, діти зробили значки та малюнки із зображенням Патрона та отримали у подарунок від бібліотекарів закладки з ментального здоров’я «Крила спокою».

























Немає коментарів :

Дописати коментар