вівторок, 18 червня 2024 р.

Діти – се наш дорогий скарб...

 «Діти – се наш дорогий скарб, се наша надія, се – молода Україна»,- ці слова належать людині, яка все життя присвятила справі розвитку української культури, невтомно й самовіддано працювала в ім’я відродження української нації, була ніжною і мудрою матір’ю, яка виховала геніальну Лесю Українку, виплекала її талант. 

Для великої когорти читайликів у бібліотеці відбулась літературно-мистецька композиція «Діти - се наш дорогий скарб…», присвячена життю та творчості Олени Пчілки, письменниці, фольклористки, публіцистки, громадської діячки, матері Лесі Українки. 

З чудовою пісенною програмою перед юними гостями виступила Лариса Бойко, лауреатка премії імені Лесі Українки, композиторка, виконавиця власних пісень зі своїми вихованками Алісою Одомич і Анастасією Волковою, учасницями дитячого ансамблю «Квіти», що діє при Польському домі у Житомирі.

А розпочали свій виступ з пісні «Сміються діти» на слова Валентини Ксендзук і музику Лариси Бойко.

Діти з різних літніх таборів міста не втомлюючись плескали у долоні талановитим музиканткам і співачкам, долучались до інтерактивного танцювально-співочого дійства.

Присутні із задоволенням взяли участь у літературно-ігровому лото «Спотиканки» за скоромовками і загадками з книги Олени Пчілки «Годі, діточки, вам спать!».



























Немає коментарів :

Дописати коментар