неділю, 17 серпня 2014 р.

Світ на долоні Олени Славової



 Натхнення – крилата муза митців. За легендою вона, змахуючи своїми чарівними крильцями, невидимою сідає на плече обранця, і тому одразу хочеться творити, писати, малювати…





Стати творцем чогось справжнього, щирого, живого, такого, щоб проникало у глибину душі, щоб змінювало уявлення про світ  і дарувало радість, неможливо, якщо  не бути світлою і сонячною людиною, яка багато і натхненно працює, реалізуючи свої таланти. Серед них Олена Леонардівна Славова, житомирська художниця, член Національної спілки художників України, викладачка приватної дитячої художньої школи, засновниця та директорка молодіжної громадської організації «АРТ - Село». Вона віддає весь свій час, зусилля, натхнення аби висловити почуття та думи на полотні. Маючи неординарне асоціативне мислення і схильність фантазувати Олена Леонардівна використовує свій дар, щоб з відчуттів народжувались натхненні образи і поставали в її картинах добрими, наповненими світлом.






Вражають роботи Олени Славової представлені на персональній ювілейній художній виставці «Світ на долоні». Кожна її робота запрошує глядача у світ своєї реальності, пробуджує його уяву.
Хочеться занурюватись і занурюватись у казково-прекрасний світ створений художницею неповторний, унікальний.

Пані Олена учасниця багатьох Міжнародних, Всеукраїнських та обласних виставок. Мала чимало персональних виставок у Житомирі, Києві, Одесі, Представництві ООН в Україні. Багато творів художниці зберігаються у приватних колекціях в Україні, Польщі, Німеччині, США, Росії.

Олена Леонардівна асоціюється у нас із «сонячним промінчиком», який  освітлює доріжку у Країну творчості  нашій бібліотечній родині. Ми завжди з радістю долучаємось до креатив-проектів та авторських програм розроблених МГО «АРТ - Село». Міст дружби між нами дуже міцний.

У свій ювілей Олена Славова обрала для свого святкового одягу замість коштовної прикраси квітку маку. Як відомо, ця квітка – символ миру і спокою, чистого неба, сонячних днів.
Бажаємо цій гарній, талановитій жінці, яка є справжнім патріотом України, творчих злетів, гарних учнів, перемог…



Немає коментарів :

Дописати коментар