вівторок, 19 серпня 2014 р.

Добре слово на честь України



Для нас, українців, немає кращого неба, ніж небо України і немає кращої землі, ніж Україна!


«Святою є земля, омита кровю. ЇЇ береже Господь, бо найбільшою жертвою, ознакою найвищої  любові є віддати життя «за  други своя». Нині, коли загрожує нашій державі ненажерливий окупант, ще тісніше зімкнімо наші ряди. І хай дороговказом будуть слова: «Умрем в бою, та не відступимо!». Слово  - також зброя. Наш державний Гімн дав силу вистояти і не здатися юним курсантам ліцею імені Нахімова, а також багатьом військовим на загарбаних землях Криму, які не зрадили присязі українському народові. З нами Бог, з нами справедливість. Тому переможемо!» - написала в анотації до щойно виданої книги «На вічній варті» Ярослава Павлюк, лауреат премії імені Лесі Українки Житомирського обласного фонду культури.



Віршовані рядки написані болем і гордістю за наш народ  з цієї книги були представлені під час презентації «Герої? Ні, не умирають, вони зоріють нам з небес…» на імпровізованому бібліомайданчику.




В рамках акції «Україною пишаюсь» до Дня Незалежності України читачі бібліотеки власноруч виготовили з паперу фігурки голубів, до яких прікріпили свої листівки-побажання, та жовто-блакитну 
стрічку-пазл «Добре слово Україні». 


Працівники бібліотеки долучились до проведення "Екстрених уроків історії" започаткованих  Всеукраїнською громадською організацією "Не будь байдужим!", які покликані навчати історії нового формату, історії, що виховуватиме героїв.Тема першого уроку в нашій бібліотеці мала назву "Україна починається з тебе!" 

Немає коментарів :

Дописати коментар