пʼятницю, 27 січня 2023 р.

Заряджені позитивом

 

 



Діти завжди із задоволенням долучаються до будь-якого ігрового дійства, що влаштовують для них бібліотекарі.

Перебування на експериментальному майданчику театру-студії інтелектуального розвитку та дозвілля «І-грайлик» кожного заряджає позитивом, вірою у себе, надихає на творчість.

Це кращий старт до створення вистави за авторським сценарієм, навіть якщо ти ніколи не писав власні твори. А ще – це чудова можливість спробувати себе у ролі сценариста, режисера, художника зі створення костюмів чи актора.

Тут завжди раді дітям різного віку, бо це майданчик для саморозкриття, де думка кожного та талант однаково важливі для всіх учасників дійства.

У студії полюбляють займатися практичними вправами з «креативного письма» і «письмонавтики» бібліотеки. Адже вони мають можливість оволодівати навичами літературної творчості та письмової фіксації думок.




З перших днів січня бібліотекарі разом з менторами благодійного фонду «СпівДія. Діти» організовували дозвілля наших читачів.

Окрім ігрових занять в межах проєкту «СпівДія заради Дітей» діти покращували свої навички з читання, знайомились з новинками зимової «Валізи КнижОК», навчались у творчій майстерні «Є ідеЯ!» та «Art Start», відвідували заняття «Казка починається з ідеї» театру-студії інтелектуального розвитку та дозвілля «І-грайлик».

Проєкт «СпівДія заради Дітей» реалізується командою благодійного фонду «СпівДія. Діти» за підтримки ЮНІСЕФ та Міністерства молоді та спорту України.




Немає коментарів :

Дописати коментар