середу, 13 серпня 2014 р.

Квіткова магія, або теплі роботи "для душі"...




Чудова жива істота – квітка. ЇЇ красою зачаровуєшся, енергетикою заряджаєшся, ароматом лікуєшся. Квіти люди називають душею землі, бо з них струменить любов, ласка до кожних очей, які на них дивляться. Щоб підняти собі настрій, заспокоїти душу, потрібно підійти до будь-якої квітки і просто почати дивитись на неї. Полегшення прийде одразу. Мабуть тому багато квітів росте у нашій бібліотеці, за якими із задоволенням доглядають бібліотекарі.









 Квіти пробуджують уяву, роблять філософами. Отримайте заряд позитивної енергетики від  малюнків із серії «Душа квітки» створених Пані АРТ-майстер, завітавши в онлайн-студію «Позитив».




Мистецтво – це життя, відображення свого «Я». І кожна творча особистість розкриває свою душу через власні роботи. Не викликає сумніву, коли знайомишся з роботами вчителя декоративно-прикладного мистецтва Вікторії Разбіцької, що вона має відкритий та яскравий талант художника. Її роботи щедрі,оригінальні, цікаві, наповнені живим трепетом і барвистістю життя. На її картинах оживають квіти, навколишня природа.



З теплими роботами Вікторії, написаними «для душі», мали можливість познайомитись читачі бібліотеки під час презентації «Квітковий дивосвіт» та прийняти участь у майстер-класі «На білому папері квітка розквітає…». Відвідувачі виставки говорили про те, що роботи Вікторії Віталіївни Разбіцької визивають у них неповторне емоційне враження, бо роблять видимим яскравий духовний світ радісної Любові і Краси, в який  потрапляєш квітковими стежками. 






Немає коментарів :

Дописати коментар