пʼятницю, 12 серпня 2022 р.

Група «Творчих» у благодійному проєкті «Підвал»

Мистецькі зустрічі наприкінці липня відбулись на теренах Кмитівського музею образотворчого мистецтва ім. І. Буханчука у межах благодійного проєкту «Підвал», реалізованого за сприяння Європейського Союзу.

Гості музею познайомились там із роботами видатної житомирської художниці Олени Славової під час відкриття виставки «Рушник», яка перетворилась у незвичайну selfie-гру біля картин.






З іграми та веселими розвагами пройшла і презентації поетичної розмальовки «Кумедні звірятка» Сергія Храпчука та Олени Славової як ілюстраторки книги. Творчість цього мистецького дуету представляли літературний редактор Людмила Суворова та випускниця Житомирського базового фармацевтичного фахового коледжу Ніна Сніхівська.

Діти-переселенці, які проживають зараз на Житомирщині, з вдячністю отримали у подарунок книжки з автографами поета.

Несподіванкою для юних гостей заходу стало запрошення від команди художників МГО «АРТ-Село», на чолі із Ольгою Швець, у творчу майстерню під відкритим небом. Саме там юні художники написали олійними фарбами свої перші картини.

Багато позитивних емоцій, як у дітей, так і у дорослих, викликав виступ з ляльками-маріонетками  Сергія Соловйова, керівника лялькового театру «Комплімент».






Велике задоволення у дітей викликала і літня пересувна «Валіза книжОК» з фонду нашої бібліотеки з творчими завданнями та цікавинками.



Немає коментарів :

Дописати коментар