пʼятницю, 26 травня 2023 р.

Зоряний дощ – 2023


Творчі, обдаровані, талановиті учні ліцею № 25 міста Житомира  сьогодні завітали до Житомирського Центру творчості дітей і молоді на урочисте свято «Зоряний дощ – 2023». Вони отримали підсумкові відзнаки за перемоги у Всеукраїнських, обласних, міських конкурсах, олімпіадах тощо.

За активну участь в межах довгострокової програми «ЛітератУРА!» на підтримку читання та підвищення статусу книги подяки від бібліотеки отримали наші читайлики, учні 4-А класу: Захар Люшненко, Катерина Бойко, Ліза Дайнеко, Тимофій Сухомлин, Михайло Манзевитий, Анна Хімчук, Вікторія Кучейник, Анна Демиденко, Поліна Демчук, Марія Грицик, Володимир Грицик, Єгор Зіновчук. Вони є активними учасниками літературної студії «Письмонавти», де оволодівали навичками літературної творчості, глибше розуміти літературу їх навчали відомі поети та письменникі міста Житомира: Світлана Штатська, Світлана Соболевська, Марія Рудак.

У дружньому колі разом створено чимало відеороликів презентаційного парку «Територія таланту», авторських книжок-маляток та листівок-оберегів для воїнів ЗСУ.

Пишаємось та вiтаємо наших зіркових письмонавтиків, учасників літературного фронту з виданням поетичної збірки «Гуртом до Перемоги». 














Немає коментарів :

Дописати коментар