пʼятницю, 30 травня 2014 р.

Святкове чаювання в бібліотеці з випускниками-читачами

Навіть санітарний день в бібліотеці не став перешкодою для випускників – наших читачів. Було дуже приємно, коли найактивніші з них запропонували своїм однокласникам відвідати бібліотеку, завітали до нас і влаштували справжню фотосесію на згадку про цю подію.
Ті з них, хто потрапив до нас уперше, були приємно вражені тому, як гостинно їх зустріли бібліотекарі та організували за чашкою чаю з солодощами невеличке свято. Думаю, що його на все життя запам’ятають як учні 11-Б класу ЗОШ №6, так і самі бібліотекарі.
                                    
 Останнім було вкрай приємно спостерігати за неймовірно гарними , талановитими молодими людьми, які віртуозно грали на фортепіано та не залишили без уваги тривимірні книжки з виставки «Книжкове дивоколо», творчі роботи волонтерів креатив-проекту «Мережевий бібліоМур@шник” в інтернет зоні, переглядали фотоальбом «Творчі зустрічі». Невимушена атмосфера спілкування обєднала всіх присутніх. Нам, бібліотекарям, було приємно розділити з дітьми святковий настрій, дізнатись про їх плани на майбутнє.
Серед випускників знаходився юнак, який є адміністратором блогу «МІСТО-Онлайн» - Євгеній Афанасьєв.
 Я рада тому, що мені допомагала створювати блог не доросла людина – програміст, а талановитий читач. Те, що у нас є такі читачі, робить честь нашій бібліотеці.
                                              
 
Незвичайний лист написали підлітки майбутнім читачам бібліотеки і зробили акцент на тому, що той, хто читає, хто хоче дізнатись більше – завжди досягає успіху.
Бажаємо вам, наші дорогі читачі, досягти своєї бажаної вершини, мирного неба, щастя і перемог в житті. Будьте справжніми патріотами своєї землі - України. 

Немає коментарів :

Дописати коментар