вівторок, 3 червня 2014 р.

Космозайці на планеті "Бібліотека"!


Відкриття оздоровчого сезону у літніх пришкільних таборах міста відбулось в нашій бібліотеці великим літературно-музичним святом.
Діти з пришкільного табору «Веселка», який розташований на базі СЗОШ №12 були в захваті від святкової програми.
                  
 Під час театральної композіції за мотивами нової казки О. Корж та Т. Яковенко  «Оповідки чарівного дзеркала» діти змогли проявити свої акторськи та мистецьки здібності, ставши учасниками майстер-класів та інтерактивних експрес-ігор. Свої враження від свята вони могли висловити на незвичайній листівці "Квітка Творчості". Всі бажаючи мали можливість політати на казковому морквольоті та дозаправити його саморобним паливом - соком із моркви. 
Презентуя художні роботи свого вчителя Вікторії Разбіцької, вихованки Анастасія Голуб та Марина Борисова читали багато чудових віршів, присвячених квітам. 

А Олена Корж та Тетяна Яковенко запропонували дітям прийняти участь в новому проекті "Створюємо казку разом про космозайців з планети Зайчунія". 
Долучитись до проекту радо погодилась художниця Олена Рачкован.
Свято продовжилось у Бібліоцукерні "Вітамінки настрою", де за чашкою чая з солодощами творчі читачі бібліотеки спілкувались з  Оленою Корж і Тетяною Яковенко та отримали в подарунок книжки з автографами пісьменниць. 
 
У відповідь вони за допомогою пальчикових фарб створили картину "Морквольот з планети Зайчунія".


Немає коментарів :

Дописати коментар