вівторок, 8 вересня 2015 р.

Валентина Бендерська презентує нову книгу...

22 вересня 2015 року в краєзнавчому театрі-книги «Аркадія» Обласної бібліотеки для дітей Житомирської обласної ради відбудеться творчий вечір  “Я так відчуваю цей світ…” поетеси, громадського діяча, хормейстера та диригента, члена Спілки Письменників Ізраїлю та Міжнародної гільдії письменників Валентини Бендерської.
Під час вечора відбудеться презентація нової книги поетеси «Асфоделі непізнанний профіль», до якої увійшли вірші, переклади з польської мови та пісні на її поезії. Житомирянам Валентина Бендерська відома тим, що є засновником дитячої хорової студії «Струмочок». 
Гостями та учасниками творчого вечора стануть відомі митці Житомира:
композитор Олесь Коляда, 
керівник академічної хорової капели «Орея» Олександр Вацек,
художній керівник Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги Наталія Тімошкіна, 
поетеса Світлана Штатська, 
поетеса Марія Рудак,
художник Юрій Камишний, 
 автор та виконавець власних пісень Лариса Бойко.
    Також у заході приймуть участь вокальна студія «Акорд» Житомирського Державного Політехнічного Університету (художній керівник Л. Голуб), вихованці продюсерського центру краси і таланту «Індіго» (викладач співу І. Марченко). 
Присутні на заході будуть мати змогу побачити театралізовані композиції, присвячені життю та творчості Валентини Бендерської, за авторським сценарієм бібліотекаря, Любові Пєсковець. Незвичайні творчі подарунки поетесі від акторів театру «Аркадія» - завідуючої відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів Тетяни Данилевич, бібліотекаря і автора-виконавиці пісень Світлани Смірнової, акордеоніста та читача бібліотеки Антона Глазюка – не залишать нікого байдужими! Запрошуємо усіх бажаючих познайомитись з творчістю Валентини Бендерської та отримати гарний настрій на Пушкінську 36, 
в  Обласну бібліотеку для дітей Житомирської обласної ради,
 у вівторок, 22 вересня. 
Початок о 16 год.
 Чекаємо!

Немає коментарів :

Дописати коментар