понеділок, 21 березня 2016 р.

АРТ- група на "Благодійній ретро-вечірці в Капелюшку»


Нещодавно АРТ-група відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів долучилась до «Благодійної ретро - вечірки в Капелюшку».
Головною ідеєю заходу, який проходив за ініціативи Благодійного фонду «Сім’я» у стейк-хаусі "Кабані Фані", було допомогти зібрати кошти на лікування дівчинки Валентини, учениці приватної школи «Всесвіт». Цей проект об’єднав багато творчих колективів та студій нашого міста, а також зіркових гостей: Артура Боссо, Світлани Смірнової, зразкової театрально-хореографічної студії "Світлячок", музичної майстерні «Амадеус» та інших.

Глядачі отримали неперевершені емоції від перегляду новинок моди місцевих дизайнерів, взяли участь у конкурсі глядацьких симпатій на найкращого власного капелюшка.
Справжнім сюрпризом став виступ акторів краєзнавчого театру книги «Аркадія» (представників АРТ-групи) в особі італійської співачки Кароліни Тусант (Світлани Смірнової, бібліотекаря, автора-виконавиці власних пісень , регіонального представника українського бренду J’erelia та імпозантної Проні Прокопівни (Тетяни Данилевич, завідуючої відділом обслуговування учнів 5-9 класів обласної бібліотеки для дітей Житомирської обласної ради). 

Немає коментарів :

Дописати коментар