вівторок, 10 вересня 2024 р.

В кожній казці є навчання, в кожній – мудрість золота

 


З валізою книжок «Нові світи нам відкриває книга» бібліотекарі завітали сьогодні до своїх читайликів, учнів 2-4 класів ліцею №12 імені С. Ковальчука міста Житомира.

Під час зустрічей з дітлахами відбулись арт-читання «В кожній казці є навчання, в кожній – мудрість золота», присвячені Дню позитивного мислення. 

Позитивне мислення — це здатність людини підтримувати в собі надію та зацікавленість, незважаючи на події, — позитивні чи негативні. За допомогою книжки української письменниці Наталії Діденко «Мої друзі емоції. Казки про почуття», бібліотекарі запросили дітей у незвичайну подорож світом емоцій і почуттів з головним героєм веселих і повчальних історій – зайчиком на ім’я Вухась. Він під час прогулянок у чарівному лісі зустрічається з фантастичними кумедними істотами, які демонструють емоції або почуття. Завдяки спілкуванню з ними Вухась вчиться розуміти власні відчуття і реакції, а головне – управляти ними.

З нагоди Всесвітнього дня журавля в студії «Art Start» діти взяли участь і у занятті «Журавель – символ свободи» з циклу «Пташині символи України».

 Розгадували вікторини, читали вголос вірші та уривки з прозових творів про журавлів, малювали, вправи з ментального здоров’я «Журавлик у просторімиру», переглядали ролик «Птахи Сонця – Журавлі» з відеохостингу YouTube. 
























Немає коментарів :

Дописати коментар