четвер, 12 вересня 2024 р.

У Бібліокласі «ЧИТАЙмер успіху» вересня

У другий тиждень вересня бібліотекарі організували для учнів 2-4 класів ліцею №12 імені С. Ковальчука міста Житомира заняття у Бібліокласі «ЧИТАЙмер успіху». Вони презентували книжки із серії мотивувальних біографій найуспішніших людей, написані в захопливій і доступній формі. Головні герої книжок – видатні особистості, які досягли неймовірних успіхів завдяки наполегливій праці та невичерпній вірі у свої сили.

Книжки серії «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей» навчають досягати поставленої мети, не боятися труднощів, ніколи не здаватися, завжди вірити в успіх! 

Говорили про Ілона Маска – інженера, винахідника, інвестора, мільярдера, геніальність якого полягає у тому, щоб іти до своєї мрії попри все.

Зачитували повчальну історію про дівчинку-сироту, котра змінила світ моди – неймовірну Коко Шанель. Французька кутюр'є, дизайнерка текстилю та прикрас, підприємиця. Вона на власному прикладі довела, що успіху в житті може досягти кожен, хто його прагне, а сімейні традиції – це найголовніше.

#читайНонфік



















Немає коментарів :

Дописати коментар